fbpx
Annonce

Barca går friskere ind til kvartfinalen end PSG

FCBARCELONA.DK - 05.04.24

// PSG

Xavi har god tid til at forberede Champions League kvartfinalen mod PSG om en lille uge, for holdet har halvanden uge uden kampe. PSG har modsat to kampe i samme periode, så catalanerne går ind til kampen med friskere ben.

Barca har en fordel, når det gælder forberedelserne til den første af to kvartfinaler mod Paris Saint-Germain på onsdag, for Xavi kan rette fuld fokus på opgøret i langt flere dage end hans trænerkollega hos den franske klub.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har et noget usædvanligt kampprogram, for der er hverken kampe midt på denne uge, ligesom La Liga ligger stille den kommende weekend på grund af finalen i Copa del Rey mellem Bilbao og Mallorca.

Det giver Xavi halvanden uge til at forberede kampen mod PSG og gøre sine spillere klar til den vigtige opgave i Paris, både fysisk og taktisk.

Luis Enrique hos PSG har helt andre vilkår at arbejde under. Onsdag var holdet i aktion i den franske pokalturnering, hvor de besejrede Rennes med 1-0 i semifinalen og dermed kvalificerede sig til pokalfinalen.

Lørsag skal franskmændene i aktion igen, hvor det gælder hjemmekampen mod bundholdet Clermont. Her vil Luis Enrique nok kunne spare nogle af sine stamspillere, men det ændrer ikke på, at der skal bruges kræfter trods den, på papiret, overkommelige modstander. PSG-spillerne vil således have to kampene i benene inden mødet med Barca.

Det er utvivlsomt noget som Barca kan høste fordel af, og hvor Xavi ved andre lejligheder har beklaget sig over et for krævende kampprogram, har han denne gang nærmest optimale betingelser at forberede sig under.

training12F

.:FORSIDE:.