fbpx
Annonce

Barca er storfavorit til dagens kamp mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 29.08.21

// Getafe


Der bør ikke blive tvivl om resultatet, når Barca i eftermiddag tager imod Getafe på Camp Nou. Barca er ubesejret efter de to første runder, hvor Getafe modsat har tabt sine to kampe og i øvrigt meget sjældent vinder på Camp Nou.

Alt taler til Barcas fordel når de møder Getafe i tredje runde af La Liga. Getafe er noteret for nul point efter to runder og af de seneste 17 indbyrdes opgør, har madrilenerne kun vundet en enkelt gang, uanset hvilken bane der har været spillet på.

Barca lagde flot ud i ligaen ved at besejre Real Sociedad med 4-2 hjemme på Camp Nou, mens de oplevede flere prolemer mod Athletic Club Bilbao på San Mamés, hvor de ikke var uheldige med at hente et point i 1-1 opgøret.

Artiklen fortsætter under annoncen
FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise

 
Getafe tabte med 1-0 til Valencia i sæsonens ligadebut og det blev samme cifre mod Sevilla for en uge siden. Her skulle man dog langt ind i kampens overtid før at kampen blev afgjort.

Det bliver ikke nemmere for Getafe af, at de kommer til Camp Nou med en række afbud. Modsat må Barca undvære den skadede Piqué og Eric García der har karantæne. Deruodver sidder Dembélé og Ansu Fati ude med skader, mens Pedri har fået fri et par uger.

Koeman kan derimod glæde sig over at Coutinho, Mingueza og ikke mindst Ter Stegen er tilbage fra deres skadespauser. Det giver holdet flere muligheder.

Getafe er stærke i defensiven og derfor handler det for Barca om at spille aggresivt og med tålmodighed. Bolden kommer til at være meget på catalanske fødder og jo før der kommer hul på bylden jo bedre, for det vil nok kun blive sværere som tiden går.

Kampen fløjtes i gang kl. 17.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.