fbpx
Annonce

Barca-emnet Enzo Fernández er eksploderet under VM

Anders Lang Jensen - 22.12.22

// Enzo Fernández

Argentina har netop vundet VM-trofæet med Messi i spidsen, men den blot 21-årige Enzo Fernández spillede også en stor rolle. Benfica-spilleren er et emne i Barca, men hans transferværdi er uden tvivl eksploderet efter VM.

Barca-ledelsen har haft midtbanespilleren Enzo Fernández på radaren som en mulig langsigtet erstatning efter et stærkt efterår i portugisiske Benfica. Nu er Enzo Fernández verdensmester efter en slutrunde, hvor han spillede en rigtig vigtig rolle på den argentinske midtbane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Benfica hentede Enzo Fernández i argentinske River Plate i sommer for 12 millioner euro, og tidligere er der blevet snakket om en mulig transferværdi på 30 millioner euro, såfremt Barca ville hente profilen. Den pris er dog uden tvivl skudt fuldstændig i vejret efter den seneste måneds tid.

Ifølge avisen Sport havde Barca muligheden for at hente Enzo Fernández for et år siden, men ønsker klubben at hente argentineren nu, vil det kræve en markant og stor transfersum.

Enzo Fernández fik spilletid i samtlige af Argentinas syv kampe under VM-slutrunden. Her bidragede han med en assist og et mål - desuden vandt han prisen som den bedste unge spiller til VM-turneringen.

enzo3

 

.:FORSIDE:.