fbpx

Medier: Barca bød på Bernardo Silva i går

Simon Arun Vrábel - 02.02.23

// Bernardo Silva

På trods af at Barca forsat har en presset økonomi så forlyder rygterne, at catalanerne sendte et formelt bud afsted til Manchester City på den sidste transferdag i januar, hvor man anmodede om at leje Bernardo Silva.

Det er ingen hemmelighed at Xavi har en stor forkærlighed for Manchester Citys Bernardo Silva og portugiseren har i gennem hele sæsonen været rygtet til Camp Nou. Alligevel er det dog overraskende at de catalanske medier nu fortæller, at man sendte et formelt bud afsted til Manchester City på vinterens transfervindues allersidste sidste dag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er dog ikke nogen nem operation at hente Silva til Camp Nou, for dels er portugiseren en fast mand på Guardiolas mandskab og samtidig forlanger City i omegnen af 70 millioner euro for at lade midtbanekreatøren skifte. For at finde de penge, har man blandt andet forsøgt at sende Frenkie de Jong væk fra klubben men da dette ikke lykkedes, forblev både De Jong og Silva i deres respektive klubber.

I England skete der dog et opsigtsvækkende skifte, da João Cancelo helt ud af det blå meldelte at han tog til Bayern München på et lejeophold med til tilknyttet købsoption på 70 millioner euro. Udledt af netop dén handel, fortæller avisen Sport, tog Barca kontakt til Manchester City for at spørge om man kunne lave en lignende handel med Bernardo Silva.

Barca blev dog afvist både af Manchester City og Bernardo Silva selv som ikke ønskede at gennemføre et skifte midt på sæsonen, men historien melder intet om, hvorvidt et skifte kunne komme på tale til sommer. Det er dog meget svært at se, hvor Barca skulle finde 70 millioner euro i den skrantende økonomi, så Silva synes meget langt væk fra Barca..:FORSIDE:.