Barca Atlétic sluttede 2022 af med vigtig sejr

FCBARCELONA.DK - 19.12.22

// Barca Atletic

topbar2221

Barcas andethold, Barca Atlétic, sluttede 2022 af den forgangne weekend med en god oplevelse, da Real Unión blev besejret med 2-1 hjemme på Estadi Johan Cruyff. Dermed er holdet stadig med i oprykningskampen.

Barca Atlétic har haft en ustabil sæson indtil nu, hvor det aldrig helt er lykkes at få tingene til at fungere i længere tid af gangen. Derfor var det en stor opmuntring, at holdet kunne lukke året 2022 med en vigtig sejr.

Træner Rafa Márquez og hans spillere tog imod Real Unión, der inden det indbyrdes møde havde lige så mange point som Barca Atlétic, så der var tale om en nøglekamp for begge mandskaber.

Det blev en kamp hvor Barca Atlétic dominerede hele vejen, men hvor de havde svært ved at omsætte deres muligheder til scoringer. De kom foran kort før pausen på en scoring af Luismi Cruz og i anden halvleg burde de havde scoret et par gange mere. I stedet fik gæsterne udlignet efter 71. minutters spil.

Barca Atlétic reagerede flot på modgangen med en 2-1 scoring ti minutter før tid, da Aranda havde sidste fod på bolden efter et flot angreb. Der kom ikke flere mål i kampen og dermed fik Barca Atlétic de tre vigtige point.

Holdet indtager nu en øjeblkkelig 8. plads, men de har kun et enkelt point op til 3. pladsen i den meget jævnbyrdige række, hvor top 5 skal spille playoff-kampe om oprykning.