fbpx

Barca Atlétic er en seriøs kandidat til oprykning

FCBARCELONA.DK - 24.01.23

// Barca Atletic

Barcas andethold, Barca Atlétic, ser endelig ud til at have fundet lidt af den stabilitet der er brug for, hvis de skal opnå målsætningen om oprykning. Efter weekendens kampe indtager de den 5. plads der giver adgang til playoff-kampe.

Træner Rafa Márquez har kæmpet for at hans hold skulle komme ind i en stabil periode med gode resultater, der kunne bringe dem frem i tabellen i tredjebedste række i spansk fodbold. Nu kan han glæde sig over, at holdet i deres fem seneste kampe har hentet fire sejre og spillet én uafgjort.

Artiklen fortsætter under annoncen


De resultater har sendt dem op på en 5. plads i den meget jævnbydige række, hvor de to kun er to point fra andenpladsen. Vinderen af rækken rykker direkte op i næstbedste række, La Liga Smartbank, mens de fire følgende hold spiller om en oprykningsplads mere. Det handler derfor primært om en placering i top 5. Lige nu Barca Atlétic seks point fra førstepladsen.

På lørdag bliver det alvorligt testet om Barca Atlétic kan holde fast i den gode udvikling, for her møder de Real Sociedad B, der indtager 3. pladsen med 20 point ligesom Barca Atlétic. Kampen spilles på Estadi Johan Cruyff og den fordel skal Márquez og hans spillere forsøge at udnytte..:FORSIDE:.