fbpx
Annonce

Balde rejser hjem fra den spanske landsholdslejr

Simon Arun Vrábel - 28.03.23

// Alejandro Balde

Når det spanske landshold senere i aften møder Scotland i EM-kvalifikationen bliver det uden venstrebacken Alejandro Balde, som i stedet er rejst tilbage til Barcelona, da han har oplevet en smule ubehag efter kampen mod Norge.

Barcas unge forsvarsspiller Alejandro Balde kommer ikke i aktion, når det spanske landshold i aften møder Scotland i den sidste af to europæiske kvalifikationskampe. Venstrebacken har oplevet en lille smule ubehag og for at være på den sikre side, har den spanske landstræner Luis de la Fuente derfor sendt ham tilbage til Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alejandro Balde var endnu engang samlet med det spanske landshold forud for deres to landskampe imod Norge og Scotland. Den kun 19-årige forsvarsspiller fik samtlige 90 minutter i holdets 3-0 sejr over Norge og det var den oprindelige plan, at Balde skulle i aktion igen på udebane mod Scotland.

Der er sandsynligvis ikke tale om en skade, men blot en sikkerhedsforanstaltning og det er Xavi helt sikkert glad for, da han også skal undvære Andreas Christensen og nok også Ronald Araújo til lørdagens kamp imod Elche. I stedet for at presse Balde ved at bringe ham i aktion i kampen mod Scotland, har den spanske landstræner altså gjort Barca en stor tjeneste ved at give Balde muligheden for at hvile hjemme i Barcelona.

Det er første gang at det spanske landshold kommer til at spille en kamp siden VM-slutrunden uden Baldes deltagelse, for den unge forsvarsspiller har været på banen i de sidste fem spanske landskampe. I kampen imod Norge spillede han som tidligere nævnt samtlige 90 minutter og før det er det blevet til 26 minutter imod Costa Rica, otte minutter imod Tyskland, 68 minutter imod Japan og 22 minutter i kampen imod Marokko som blev endestationen for spanierne til VM.



.:FORSIDE:.