fbpx

Medie: Balde kæmper ikke for sin plads på holdet

Simon Arun Vrábel - 02.12.23

 


Alejandro Balde har ikke frekventeret startopstillingen på samme måde som i sidste sæson, og især fraværet i de vigtige Champions League-kampe er blevet bemærket. Nu forlyder det, at årsagens skal findes i hans attitude.

I sidste sæson var Alejandro Balde et af holdets helt store succeshistorier, for den nu 20-årige venstreback overraskede alt og alle, og endte endda med at slå selveste Jordi Alba af pinden, men i denne sæson har Balde slet ikke vist den samme form og ildhu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er den catalanske radiostation, Catalunya Ràdio der bringer historien, som flere andre catalanske medier har samlet op på, at den unge forsvarsspiller har en for lad tilgang til træning. Mediet fortæller, at Balde tilsyneladende mangler gejst, at han i mange af øvelserne ikke giver sig fuldt ud, og at hans konkurrencegen ikke er på niveau med resten af holdkammeraterne.

Radiostationer fortæller yderligere, at det ikke har fået de helt store alarmklokker til at ringe hos trænerstaben, som angiveligt mener, at tilfældet er meget naturligt for en 20-årige knægt, og at problemet ikke er noget, som er uforanderligt. Derfor får Balde forsat masser af spilletid, selvom det er tydeligt, at niveauet forsat er langt fra sidste sæson.

Især i Champions League har fraværet af Balde været bemærkelsesværdigt, for forsvarsspilleren har kun spillet 58 minutter i de seneste tre gruppekampe som var imod Shakhtar Donetsk hjemme og ude, og i den sidste afgørende kamp mod FC Porto, hvor forsvarsspilleren blev skiftet ind, fordi João Cancelo havde bedt om at lade sig udskifte otte minutter før tid.

I sidste sæson scorede Alejandro Balde et enkelt mål og lavede syv assist fordelt på 44 kampe, imens det indtil videre i denne sæson kun er blevet til en enkelt assist og ingen mål efter 18 kampe. Den dalende formkurve kostede Balde en landsholdsudtagelse i den seneste landskampspause.// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.