fbpx
Annonce

Azpilicueta ser ud til at blive i Chelsea efter sanktioner

Anders Lang Jensen - 12.03.22

ps5 art


I lang tid har spanske César Azpilicueta lignet en kommende Barca-spiller, hvor forsvarsspilleren har været et stort emne som transferfri til sommer for ledelsen. Chelsea er dog ramt af sanktioner, og Azpilicueta ventes nu at blive i London.

Den britiske regering har sanktioneret Chelsea-ejer Roman Abramovich, som betyder, at han ikke må gennemføre det planlagte salg af klubben. Desuden bliver Chelsea ramt af sanktioner, der gør, at de ikke kan være aktive på markedet samt lave omsætning i form af merchandise- og billetsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS har Chelsea mulighed for at forlænge César Azpilicuetas kontrakt automatisk med en sæson mere, hvilket de kommer til at gøre. Sanktionerne, der rammer Chelsea hårdt, får altså den spanske forsvarsspiller til at blive i den engelske hovedstad.

Et sommerskifte til Barca har været på tale og dialogen mellem parterne har været intens og konkret gennem længere tid. Nu skal Barca kigge andre veje i jagten på defensive forstærkninger, og én af dem finder de i selvsamme Chelsea – naturligvis danske Andreas Christensen.

// Cesar Azpilicueta
.:FORSIDE:.