fbpx
Annonce

Avis: Xavi vil have Iñaki Peña tilbage til Barca

Markus Johannessen - 30.03.22

Barca-målmanden Iñaki Peña, som i øjeblikket er udlejet til Galatasaray, imponerede Xavi da den catalanske og den tyrkiske klub spillede om en plads i Europa Leagues kvartfinaler. Nu skulle Peña angiveligt være en del af Xavis planer for næste sæson. 

Den unge målmand fra Alicante har ikke mange kampe tilbage for den tyrkiske klub, da hans lejekontrakt udøber til sommer. Ifølge den spanske avis AS, har Xavi tænkt sig at byde den 23-årige Iñaki Peña velkommen hjem, men har dog ikke til hensigt at benytte ham som førstemålmand. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På trods af, at Marc-André ter Stegen ikke har spillet sin bedste sæson, er der stadig en urokkelig tiltro til den tyske keeper fra Barcas side. Han vil fortsat være en fast del af Xavis mandskab som førstemålmand, og cheftræneren har ved flere lejligheder sat ord på hans sportslige kompetencer. 'Han er en af de bedste i verden på sin position. I forhold til boldkontrol med fødderne er han faktisk den bedste målmand verden' har Xavi blandt andet udtalt i et interview efter kampen mod Mallorca i januar.

Nu er spørgsmålet om catalanerne kan holde fast i Iñaki Peña på den præmis, at han skal agere andenmålmand, da det vil betyde meget begrænset spilletid. Hans kontrakt i Barca udløber nemlig i 2023, men Xavi skulle angiveligt være fast besluttet på at gøre ham til en del af truppens fremtid. 

Taget den nuværende Galatasaray-keepers alder i betragtning er det ikke utænkeligt, at cheftræner Xavis vision er at udvikle ham på tæt hold i klubben, indtil han er modnet nok til at overtage positionen som førstemålmand, når tiden er inde til et skift i boksen.

// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.