Avis: Setíen vil rykke Puig op på førsteholdet

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.01.20

© Getty Images

Quique Setién sagde ved sin præsentation, at han ville kigge mere mod talenterne fra La Masia. Det viser sig måske snart at blive en realitet, da den nye Barca-træner angiveligt har bedt om at få Riqui Puig permanent op på førsteholdet.

De seneste to sæsoner har Puig jævnligt trænet med førsteholdet, men hele denne uge har catalaneren været med ved træningen alle dage. Han spillede heller ikke med i den seneste kamp for Barca B mod Badalona på Estadi Johan Cruyff onsdag aften.

Det skyldes ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo, at den nye træner Quique Setién vil have Puig rykket op på førsteholdet. Setién stoler på Puigs kvaliteter og har ifølge avisen bedt ledelsen om, at Puig får chancen på førsteholdet på permanent basis.

Puig er nok det største talent i Barca lige nu og han har længe banket på til en plads på førsteholdet. Ved fællesspisningen arrangeret af Setién i aftes var Puig også med, hvilket er en klar indikation på, at der måske er nye tider på vej for Puig nu.

På søndag spiller Barca hjemme mod Granada. Her er der en god mulighed for at Puig bliver udtaget til kampen, da Frenkie de Jong er ude med karantæne. Dertil er Arthur stadig tvivlsom til kampen, selvom han er begyndt at træne normalt med holdet igen, mens Carles Aleña er skiftet til Betis.

.:FORSIDE:.