fbpx

Avis: Sergiño Dest kan indgå i Carrasco-handel

Simon Arun Vrábel - 13.04.23

// Sergiño Dest // Yannick Carrasco

Barca meldes forsat interesseret i Yannick Carrasco som Atlético Madrid angiveligt har givet catalanerne en forkøbsret på. Den seneste melding lyder på, at man vil inddrage Sergiño Dest i handlen for at nedbringe prisen.

Da Barca i sin tid sendte Memphis Depay til Atlético Madrid, fik man angiveligt indbygget en forkøbsret på den 29-årige angriber Yannick Carrasco på 15 millioner euro, men den pris ønsker Barca at nedbringe og nøglen skulle altså være Sergiño Dest.

Artiklen fortsætter under annoncen


Til næste sæson ønsker Xavi at forstærke angrebet og i den forbindelse indgår Atlético Madrids Yannick Carrasco angiveligt i planerne. Den alsidige belgiske angriber har kontraktudløb med hovedstadsklubben til næste sommer og derfor har man i forbindelse med salget af Memphis Depay aftalt, at Barca har en forkøbsret på 15 millioner euro, hvilket er 10 millioner lavere end hans estimerede markedsværdi ifølge det anerkendte medie Transfermarkt.

Avisen Sport fortæller dog, at selvom den sportslige ledelse, med Xavi i spidsen, har stor interesse i at hente Carrasco, så mener man at prisen for angriberen, som til den tid vil være 30 år, er alt for høj. Derfor er det planen at inddrage amerikanske Sergiño Dest i handlen med Atlético for på den måde at nedbringe prisen. Dest er i øjeblikket udlejet til AC Milan med nogenlunde succes, men italienerne endnu ikke har bidt til bollen i forhold til at købe højrebacken.

Dest blev i sin tid købt hos Ajax for 21 millioner euro og AC Milan har fået en købsoption på 20 millioner euro. Der har dog flere meldinger fra både spanske og italienske medier om, at Milan ikke vil betale det fulde beløb og derfor giver det forretningsmæssigt god mening, at inddrage forsvarsspilleren som en mulighed overfor Atlético.

Sergiño Dest har i denne sæson spillet 14 kampe for AC Milan på det lejeophold som løber til udgangen af denne sæson..:FORSIDE:.