fbpx
Annonce

Avis: Samuel Umtiti satser på returskifte til Lyon

Peter Vyff - 13.08.22

© Getty Images
// Samuel Umtiti

Samuel Umtiti har ingen fremtid på Camp Nou, og han er derfor blevet bedt om at forlade holdet i dette transfervindue. På trods af interesse fra Italien og Tyrkiet, så arbejder franskmanden eftersigende på et returskifte til Lyon.

Ledelsen forsøger i øjeblikket at finde plads i økonomien til indregistreringen af holdets nyindkøb. Det betyder at flere førsteholdsspillere bliver nødt til at forlade Camp Nou, og det drejer sig især om Martin Braithwaite og Samuel Umtiti, som tidligt i transfervinduet fik besked på at finde sig en ny arbejdsgiver.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne har i efterhånden flere sæsoner forsøgt at få solgt Samuel Umtiti, hvis tid på Camp Nou har været ødelagt af flere lange skadesperioder. Barca har dog endnu ikke formået at skille sig af med forsvarsspilleren, da de interessrede hold har trukket sig på stribe af frygt for franskmandens skadeshistorik.

Den 28-årige Umtiti skulle dog eftersigende have tilbud liggende fra hold i Italien og Tyrkiet, men franskmanden har angiveligt andre planer. Ifølge avisen Sport satser den tidligere landsholdsspiller istedet på at tage retur til barndomsklubben Lyon, der i øjeblikket skulle være på markedet efter en ny centerback.

Lyon har tidligere i transfervinduet hentet Alexandre Lacazette og Corentin Tolisso tilbage til Parc Olympique Lyonnais, hvor de tidligere har optrådt i karrieren. De to nyindkøb skulle eftersigende også være tætte kammerater med Umtiti, og ønske ham retur til Frankrig, men ifølge Sport har ledelsen ikke tænkt sig at tilbyde franskmanden en kontrakt.

Barca skulle dog eftersigende ikke have nogle bekymringer i forhold til Umtitis situation. Ledelsen har ifølge Sport forklaret franskmanden og hans repræsentanter, at hvis det ikke lykkes at finde en ny arbejdsgiver, så vil hans kontrakt istedet bliver annulleret, på trods af at den først udløber i 2026.

Det lader ikke til at Lyon kommer til at tage Umtiti retur, hvilket betyder at han højst sandsynligt bliver nødt til at tage imod et tilbud fra Italien, Tyrkiet eller Grækenlad, hvor Olympiakos tidligere har været meldt interesseret. Det er dog sikkert at forsvarsspilleren ikke er at finde på Camp Nou meget længere.

.:FORSIDE:.