fbpx

Avis: RFEF godkender Barca til Champions League

Peter Vyff - 16.05.23

// Champions League

Barca har nu angiveligt fået grønt lys til at deltage i næste års Champions League. Catalanerne undersøges ellers stadig for bestikkelse i Negreira-sagen, som kunne have endt ud i en karantæne for alt europæisk fodbold.

Barca har haft et særdeles turbulent år, som dog heldigvis kulminerende med mesterskabstitlen søndag aften. Ledelsen har dog fortsat nok at se til, specielt på transfermarkedet, hvor forberedelserne til den næste sæson allerede er gået i gang.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne har også fortsat store økonomiske problemer, som tilsyneladende skal løses for der kan hentes forstærkninger til Camp Nou. Joan Laporta og resten af ledelsen kan dog ifølge avisen Mundo Deportivo glæde sig over, at godkendelsen til næste års Champions League deltagelse skulle være sikret.

Det er fodboldforbundet RFEF der har sendt sin godkendelse til UEFA trods det faktum, at Barca stadig efterforskes i forbindelse med korruptionssagen, hvor ledelsen skulle have overført penge til eks-dommeren Jose Maria Enriquez Negreira i perioden fra 2001 til 2018.

Komitéen hos det spanske fodboldforbund har dog eftersigende læst bevismaterialet igennem og vurderet at der ikke er grobund for en karantæne-sag. Det er en stor lettelse for Barca, som ellers havde frygtet at blive udelukket fra europæisk fodbold i næste sæson.

Catalanerne kan istedet glæde sig over deres Champions League deltagelse, som rent økonomisk er vital for klubben skal kunne fungere. Deltagelsen er sikret efter en næsten historisk flot præstation i La Liga..:FORSIDE:.