fbpx

Avis: Rafa Marquez overvejer at forlade Barca

Peter Vyff - 27.05.24

 


Barca bekendtgjorde i sidste uge opsigelsen af Xavi, og han er angiveligt ikke den eneste træner, der kan forlade klubben. Rafa Marquez, der står i spidsen for Barca Atlétic, nærmer sig efter sigende også et muligt sommer-exit.

Ledelsen, der i forvejen har masser at se til, gjorde ikke ligefrem deres arbejdsbetingelser nemmere i sidste uge, da man opsagde samarbejdet med Xavi. Catalanernes fokus er derfor lige nu på at finde en ny cheftræner, der dog med al sandsynlighed bliver den tidligere Bayern München-træner, Hansi Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


Men ifølge avisen Mundo Deportivo, kan der angiveligt også blive brug for at finde en ny andenholdstræner, da Rafa Marquez skulle overveje sin fremtid hos Barca. Mexicaneren har kontraktudløb den 30. juni, og selvom ledelsen er ivrige efter at forlænge hans kontrakt, er det dog langt fra noget som han er sikker på .

Det skyldes angiveligt, at Marquez er skuffet over at blive fravalgt som afløser til Xavi, hvilket han i flere omgange var en stærk kandidat til. Cheftræneren har gjort et særdeles godt stykke arbejde hos Barca Atlétic, der i øjeblikket kæmper om oprykning, og hvor han også har haft en stor hånd med i talentudviklingen.

Mexicaneren mener derfor, at han har gjort sig fortjent til mere, og selvom andetholdet skulle rykke op, er han langt fra sikker på at blive. Den 45-årige Marquez overvejer derfor nu sine muligheder til sommer, hvor han forventes at modtage en række interessante tilbud fra flere europæiske klubber.

Ledelsen, og Joan Laporta, er dog som sagt opsatte på at forlænge med Marquez, men da man ikke kan garantere ham et fremtidigt førsteholdsjob, kan det i sidste ende blive svært at overtale ham.

marquez5

 

// Rafa Marquez
.:FORSIDE:.