fbpx

Avis: PSG vil købe Dembélé fri til sommer

FCBARCELONA.DK - 04.01.23

// Ousmane Dembélé

Da Barca forlængede med Ousmane Dembélé i sommer, blev der aftalt en lav frikøbsklausul på 100 mio. euro, et beløb der muligvis halvveres til sommer. Nu meldes PSG klar til købe angriberen fri af hans kontrakt med Barca.

100 mio. euro er mange penge, men når det gælder en frikøbsklausul i spansk fodbold, er det et meget lavt beløb. Andre stamspillere i Barcas trup har frikøbsklausuler på 1.000 mio. euro, så Dembélé kan hentes relativt billigt. Til sammenligning betalte Barca 125 mio. euro i 2017 for angriberen, da de købte ham i Dortmund.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har været forlydender om, at Dembélé har sikret sig at frikøbsklausulen halveres i sommerens transfervindue. Baggrunden skulle være et ønske om selv at kunne bestemme sin fremtid, hvis han ikke føler sig til rette i Barca.

Nu fortæller avisen Sport, at PSG står klar i kulissen. De øjner chancer for at købe Dembélé fri til sommer, uanset om prisen er 50 eller 100 mio. euro. De ser Barca-angriberen som en god afløser for Neymar, der sandsynligvis forlader PSG til sommer.

Hvis Dembélé gerne vil til Paris, kan Barca intet gøre for at stoppe ham, akkurat som det skete med Neymar i 2017, da PSG købte brasilianeren fri for 222 mio. euro..:FORSIDE:.