fbpx
Annonce

Avis: Óscar Mingueza kan købes for 10 millioner euro

Peter Vyff - 18.05.22

// Oscar Mingueza

På Camp Nou er en intens jagt efter forstærkninger blevet indledt, og ledelsen er derfor nødt til at sælge nogle førsteholdsspillere for at kunne finansiere de mange nyindkøb. En af spillerne, som er sat til salg, er Óscar Mingueza.

Der kommer til at ske store ændringer på Camp Nou i sommerferien. Efter en skuffende sæson, så skal Xavis mandskab forstærkes markant, og det betyder samtidig at flere førsteholdsspillere må forlade klubben.

Nyhedsmediet Marca kunne forleden fortælle, at Óscar Mingueza højst sandsynligt ikke får forlænget sin kontrakt, som udløber i 2023. Catalaneren har fået sporadisk med spilletid på det seneste, og havde det ikke været for skaderne til Gerard Piqúe, Eric García og Ronald Araujo, så havde han heller ikke fået spilletid imod Getafe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledensen forsøger derfor at finde købere til Mingueza, og ifølge Marca kan han købes for 10 millioner euro. Catalaneren har dog et brændende ønske om at slå igennem hos Barca, og han har derfor lagt en noget anderledes plan. Óscar Mingueza vil angiveligt forsøge at komme afsted på et lejeophold, hvor han med fast spilletid kan bevise, at han har en fremtid på Camp Nou. Hvis det ikke skulle lykkes, så kan han frit forlade Barca i sommerens transfervindue i 2023.

Det er dog ledelsens klare mål at få ham solgt til sommer, hvor man stadig har mulighed for at få nogle penge for ham. Óscar Mingueza har ifølge Marca en del interesserede klubber om sig, og et ukendt hold fra Bundesligaen skulle eftersigende have henvendt sig med et tilbud på forsvarsspilleren. Catalaneren var også eftertragtet herre i sidste sommers transfervindue, hvor både Girodins Bordeaux, Hertha Berlin og Valencia forsøgte at købe ham.

Der er stadig en kamp tilbage i sæsonen, hvor Mingueza kan bevise sit værd - dog lader det ikke til, at han har en fremtid på Camp Nou. Hvis det lykkes at få 10 millioner euro for ham, så vil det både styrke løn -og transferbudgettet, og det er naturligvis det Barcas ledelse håber på.

.:FORSIDE:.