fbpx
Annonce

Avis: Lewandowski først tilbage den 14. december

FCBARCELONA.DK - 10.12.22

// Robert Lewandowski

topbar222

Robert Lewandowski har fået bevilget en lidt forlænget pause efter VM-deltagelsen, hvor det sluttede for Polen i ottendedelsfinalen for næsten en uge siden. Han forventes først at træne med Barca midt i næste uge.

Barca giver sine VM-spillere en uge fri efter de er røget ud af VM, så de kan være sammen med familien og lade batterierne op efter anstrengelserne i Qatar. Dermed burde Lewandowski møde frem til træning på mandag, men det sker ikke. Det skriver avisen AS.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski kan tage nogle ekstra fridage med klubbens accept og det er forventningen er, at han først møder frem i midten af næste uge, sandsynlig onsdag.

Robert Lewandowski skal forsøge at komme sig over skuffelsen ved VM, hvor han havde det svært på det defensivt indstillede polske hold. Han fik ikke meget at arbejde med og derfor lykkedes det ham aldrig at få en fremtrædende rolle.

Hos Barca er situationen helt anderledes, for her får Lewandowski masser at arbejde med og nu skal han have rettet fokus på sin klub, der den 31. december spiller lokalopgør mod Espanyol.



.:FORSIDE:.