fbpx
Annonce

Avis: Ledelsen klar til at opsige Wagués kontrakt

Peter Vyff - 06.07.22

// Moussa Wague

Den 23-årige Moussa Wagué er ikke en del af fremtiden på Camp Nou, og han har fået klar besked på at finde sig et nyt hold i løbet af sommerferien. Hvis det ikke lykkes, så står ledelsen angiveligt klar til opsige forsvarsspillerens kontrakt.

I den forgangne uge fik flere førsteholdsspillere besked på, at de ikke har nogen fremtid på Camp Nou. De fik samtidig også besked på, at de ikke behøver at deltage i holdets første træning i sæsonen, og istedet arbejde på at finde sig en ny arbejdsgiver i det netop åbnede transfervindue.

Senegalesiske Moussa Wagué er en af de førsteholdsspillere, som ser ud til at må forlade Camp Nou. Landsholdsspillerens kontrakt udløber først i 2023, og selvom Xavi ikke har de største muligheder på højreback, så lader det til at han har fået silkesnoren af ledelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca ønsker ifølge avisen AS ikke at beholde Wagué, da Xavi og resten af trænerstaben har stillet store spørgsmålstegn til landsholdsspillerens fysiske form. Senegaleseren blev udlånt til PAOK tilbage i 2020, hvor han dog hurtigt vendte tilbage til Camp Nou med en alvorlig knæskade, der holdte ham ude i næsten halvandet år.

Højrebacken deltog først i træningen igen i løbet af foråret, hvor han dog ifølge AS ikke har overbevist Xavi om at hans tilstedeværelse på førsteholdet. Moussa Wagué skal derfor ligesom Riqui Puig, Clément Lenglet, Samuel Umtiti og Martin Braithwaite forsøge at stable et klubskifte på benene, hvis målet om fast spilletid i næste sæson skal blive en realitet.

Landsholdsspilleren kan dog få svært ved at finde sig et nyt hold, da interessen for Wagué eftersigende ikke er stor. Ledelsen arbejder derfor hårdt på at finde potentielle købere, samtidig med at et udlån bestemt heller ikke kan udelukkes. Uanset udfaldet, så lader det ikke til at Wagué er at finde på Camp Nou efter sommerferien. Ledelsen står ifølge AS klar til at opsige hans kontrakt, hvis det ikke skulle lykkes at finde en ny destination til højrebacken.

Umiddelbart vil det være et kedeligt udfald, men også en ganske nødvendig beslutning, hvis ledelsen fortsat skal forsøge at forstærke førsteholdet. Samtidig kan det også være et friskt pust for Wagué, der har brug for at få karrieren tilbage på rette spor efter nogle skadesramte sæsoner.

.:FORSIDE:.