Avis: Lautaro Martínez vil kun til Barca

Magnus Wind - 31.03.20

© Getty Images

Transferkampen om Lautaro Martínez er rigtig hård, men det ligner, at Barca i øjeblikket fører kapløbet. Nu går meldingerne på, at angriberen kun ønsker at forlade Inter Milan til fordel for den catalanske klub. 

Barca har længe ønsket sig en permanent og langsigtede afløser for Luis Suárez og her ligner Lautaro Martínez den mest sandsynlige kandidat. Kampen om angriberen er hård, da Barca kæmper sammen med både Real Madrid og Manchester City om argentinerens underskrift. Nu går meldingerne på, at Martínez foretrækker den catalanske klub, hvilket er positivt nyt for Barca. Det er den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, som bringer historien. 

I følge avisen, så vil 22-årige Martínez kun forlade sin nuværende klub Inter Milan, hvis et skifte til Barca kan lade sig gøre. Angivenligt så tror angriberen på det nuværende projekt i den italienske storklub og kun et tilbud fra catalanerne vil kunne lokke ham væk. Senest udtalte hans landsmand Lionel Messi i et interview med El Mundo Deportivo, at Martínez var en meget komplet angriber. Netop Messi kan være nøglen til at få Martínez til Barca.

Lautaro Martínez har kontraktudløb med Inter i sommeren 2023, men kan i en kort periode på to uger til juli købes fri for 110 mio. euro.

.:FORSIDE:.