fbpx
Annonce

Avis: Juventus intensiverer jagten på Memphis

FCBARCELONA.DK - 15.08.22

// Memphis Depay

Memphis fik ikke et eneste minut på banen i lørdagens opgør mod Rayo og det er et klart signal om, at han ikke indgår i Xavis planer. Juventus står klar i kulissen og nu er der meldinger om, at de intensiverer jagten på hollænderen.

Memphis har ingen fremtid i Barca, med mindre klubben uventet accepterer at Chelsea køber Aubameyang, som der er mange spekulationer om lige nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 28-årige Memphis Depay kommer ikke til at mangle tilbud hvis det ender med, at han forlader klubben. Juventus har længe vist interesse for den 28-årige angriber og nu sætter de en afgørende spurt ind. Det fortæller italienske Tuttosport.

Barca hentede Memphis sidste sommer på fri transfer og der blev kun indgået en 2-årig kontrakt. det betyder, at hollænderens aftale med catalanerne udløber allerede næste sommer. Det begrænser den transfersum de kan få for ham og måske de endda må lade ham rejse ganske gratis.

Barca står nemlig i en skidt forhandlingsposition. Alle ved at Memphis ikke indgår i Xavis planer og at klubben har brug for at sænke lønomkostningerne. Det vil en klub som Juventus forsøge at udnytte, om de så skal vente til transfervinduets sidste dag, der er den 31. august.

Tuttosport fortæller dog, at Juventus intensivere jagten på Memphis i håbet om, at en aftale kan komme på plads i løbet af denne uge.

.:FORSIDE:.