fbpx

Avis: Jorginho har tilbudt sig selv til Barca

Simon Arun Vrábel - 21.09.22

// Jorginho

Det var ikke mange dage siden vi her på siden kunne fortælle, at den sportslige ledelse holder et vågent øje med Chelseas Jorginho. Nu er der forlydender om, at italiensk/brasilianeren har tilbudt sig selv til Barca.

Selvom transfervinduet for en stund er lukket, betyder det ikke, at spillere og klubber i de store europæiske ligaer ikke allerede plotter deres fremtid og her er Jorginhos navn endnu engang dukket op i den catalanske, spanske og engelske presse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


For blot få dage var der forlydender fra avisen Sport om, at den sportslige ledelse havde et godt øje til Chelseas Jorginho, som har kontraktudløb til næste sommer. Den brasilianskfødte italiener har et hav af prestigefyldte titler på sit CV blandt andet endte han på tredjepladsen i kampen om det prestigefulde Ballon d’Or så derfor er det positivt nyt som avisen Marca nu bringer.

Marca mener nemlig at vide, at Jorginho nu selv har tilbudt sig til Barca og helt konkret betyder det, at man allerede til januar kan begynde at forhandle med den talentfulde midtbanespiller. Ender Barca og Jorginho med at få enderne til at mødes betyder det, at den 30-årige midtbanespiller kan ankomme kvit og frit til Camp Nou og det er helt sikkert en situation som Xavi overvejer til trods for, at italieneren til den tid vil være 31 år gammel.

Sin alder til trods har Jorginho i dag en anslået markedsværdi på 30 millioner euro og CVet tæller nationale titler som Champions League, Europa League, Premier League og Europamester samt internationale titler som Bedste spiller i Europa, bedste midtbanespiller til EM.

Han har alt spillet 196 kampe for Chelsea og 44 landskampe for det italienske landshold, så det er ikke hvilken som helst spiller som Xavi skal tage stilling til, om han ønsker på sit hold fra næste sæson.

.:FORSIDE:.