fbpx
Annonce

Avis: Intern uenighed om fremtiden for João Félix

Simon Arun Vrábel - 09.01.24

// Joao Felix

Den forsat dalende form for João Félix har angiveligt skabt intern uenighed imellem den sportslige ledelse og trænerstaben, som har hver deres mening om, hvorvidt man skal forsøge at tilknytte den portugisiske angriber permanent, når hans lejeaftale udløber til sommer.

João Félix startede lejeopholdet i Barca som lyn og torden, men stort set lige siden debutkampen har præstationerne været nedadgående, hvilket kulminerede i ottendedelsfinalen imod Barbastro, hvor stort set intet lykkedes for portugiseren.

Den Atlético Madrid-ejede spiller var ellers et kærkomment frisk pust i den catalanske offensiv, hvor han i de første kampe i venstresiden konstant udfordrede sin modstander, og bidrog positivt i angrebsspillet. Kampen imod Barbastro markerede dog en kedelig nedtur for Félix i en måned, hvor den sportslige ledelse ellers havde planlagt at åbne forhandlingerne med Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport fortæller, at Xavi og trænerstaben ikke mener, at Félix passer godt nok til holdet, primært på grund af hans attitude og de nedadgående præstationer. Omvendt ønsker den sportslige ledelse angiveligt at forsætte arbejdet med at hente portugiseren, og det skulle ifølge avisen have skabt intern uenighed om planen for Félix.

Sæsonen er dog kun halvvejs hvilket betyder, at Félix forsat kan nå at vende det billede af ham, som i øjeblikket præges af den opgivende attitude, som man så ham lægge for dagen i Copa del Rey-kampen. Her kunne den spanske Supercup være en fin mulighed for at genvinde tilliden fra både Xavi og de catalanske tilhængere.

João Félix har indtil videre spillet 22 kampe i Barca-trøjen og kvitteret med seks mål og tre assist.

.:FORSIDE:.