fbpx
Annonce

Avis: Ingen fremskridt i Peñas' kontraktforhandling

Peter Vyff - 02.12.22

// Iñaki Peña

Barca har i øjeblikket fuldt fokus på en række førsteholdsspillere, hvis kontrakt udløber ud efter denne sæson. Det drejer sig blandt andre om målmanden Iñaki Peña, hvor forhandlingerne meldes at være endt i hårdknude.

Imens der er fuldt fokus på VM i Qatar, så arbejder ledelsen på Camp Nou på at få forlænget en række kontrakter med truppens førsteholdsspillere. Det er dog langt fra alle Barca-spillere, som får tilbudt en forlængelse, og imens der forhandles med Alejandro Balde og Iñaki Peña, så skal Héctor Bellerín og Sergi Roberto nok ikke forvente at blive kaldt ind til forhandlinger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har dog istedet fokus på især andenmålmanden Peña, som gratis kan forlade Camp Nou i slutningen af sæsonen. Catalaneren har på nuværende tidspunkt langt til førsteholdsfodbold, eftersom Marc-André ter Stegen har leveret et fantastisk efterår, hvor han helt ubestridt er holdets førstevalg i målet.

Barca ønsker dog at beholde Peña, som med tiden har potentialet til at tage over for tyske Ter Stegen. Ledelsen har dog ifølge avisen AS endnu ikke formået at gøre nogle fremskridt i kontraktforhandlingerne med målmanden, hvilket betyder at han efter årsskiftet kan begynde at forhandle med andre klubber.

Den 23-årige Peña blev i sidste sæson udlånt til Galarasaray, hvor han imponerede stort, og tyrkerne holder angiveligt øje med målmandens situation på Camp Nou. Real Betis har også vist interesse for La Masia-spilleren, og det kan derfor vise sig svært for Barca at beholde keeperen.

Catalaneren ønsker dog angiveligt at blive på Camp Nou, og selvom forhandlingerne lader til at være endt i hårdknude, så er parterne stadig positivt anlagt i forhold til en kontraktforlængelse.



.:FORSIDE:.