fbpx

Avis: Getafe vil hente Riqui Puig i Barca

FCBARCELONA.DK - 17.01.22

// Riqui Puig

ps5 art


Den talentfulde Riqui Puig har mod forventning ikke formået at overbevise Xavi om regelmæssig spilletid på den catalanske midtbane og meget tyder på, at han må finde sig en ny klub. Nu melder Getafe sig på banen.

Det er den madrilenske avis AS, som søndag kan afsløre, at Getafe ønsker at hente Riqui Puig. Madrilenernes træner, Quique Sánchez Flores, skulle angiveligt se Riqui Puig som en perfekt forstærkning til midtbanen. Her finder man allerede den tidligere Barca-spiller Carles Aleñá, som er fast mand på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Riqui Puig er i øjeblikket på kontrakt i Barca frem til den 30. juni 2023, men Getafe ønsker angiveligt at hente catalaneren inden. Det kan enten blive på en lejeaftale eller som en reel transfer. Getafe har dog ikke mange penge, hvorfor prisen ikke bliver høj.

Ifølge AS har Riqui Puig dog ikke opgivet at triumfere på Camp Nou og han ønsker fortsat at kæmpe for Xavis tillid. Han vil som minimum give det en chance mere i resten af denne sæson, inden han eventuelt beslutter at prøve lykken et andet sted.

.:FORSIDE:.