fbpx
Annonce

Avis: Gavi tillægger ikke sit rygnummer nogen værdi

Simon Arun Vrábel - 28.03.23

// Gavi

La Liga har som bekendt afvist Gavis indskriveles på førsteholdet og det kan betyde, at den unge midtbanespiller bliver frataget sit trøjenummer. Skulle det ske, så er det angiveligt ikke noget som Gavi selv tillægger nogen betydning.

Det kom som et hårdt slag for Barca, at La Liga og præsident Javier Tebas lykkedes med at underkende Barcas indskrivelse af Gavi på førsteholdet og det kan i værste fald betyde, at den unge midtbanespiller får frataget sit trøjenummer. Kilder tæt på klubben fortæller dog, at Gavi ikke er ret berørt af situationen.

Barca indgik i januar en kontrakt med midtbanespilleren, der giver status af førsteholdsspiller, men La Liga afviste at indskrive ham på førsteholdet, da klubbens lønudgifter var for høje. Barca fik dog gennemtrumfet indskrivningen via en domstol, der midlertidigt lod Barca få sin vilje, under skarpe protester fra La Liga, der forsikrede om, at det ville blive lavet om. Organisationen fik da også sin vilje og det betyder, at den kontraktn som klubben indgik med Gavin nu er blevet annulleret. Derfor er Gavi endnu engang ungdomsspiller og endda kontraktfri til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Mundo Deportivo fortæller dog, at kilder tæt på klubben kan berette, at hele situationen ikke har påvirket Gavi. Selvom spilleren ikke selv har udtalt sig, så skulle den 18-årige midtbanespiller fra Sevilla være ligeglad med om han spiller med nummer 6 eller nummer 30 på ryggen. Også hele kontraktsituationen skulle ikke ændre på Gavis ambition om at opnå succes med Barca og det til trods for, at en lang række andre storklubber kan tilbyde bedre lønvilkår end Barca.

Senest var Gavi samlet med det spanske landshold for hvem han spillede en time i holdets 3-0 sejr over Norge. Her kunne man se en hårdtkæmpende Gavi, som man bedst kender ham og intet indikerede at den unge kriger var påvirket af hele postyret. Gavi har også altid udtalt sig positivt omkring Barca og den trofaste loyalitet til blaugrana nyder klubben nu godt af.

Gavi har da også fået sin fodboldopdragelse i Barca hvor han er gået fra ynglingeholdet og op igennem klubbens U16 og U19 hold inden han i 2021 fik debut på førsteholdet. Således står han i en alder af kun 18 år allerede noteret for hele 84 kampe.

.:FORSIDE:.