fbpx

Avis: Gavi først tilbage på landsholdet i 2025

Anders Lang Jensen - 25.11.23

© Getty Images
// Gavi
 


Efter sin slemme korsbåndsskade venter der nu Gavi en pause på mange måneder, og Barca-profilen vil derfor først vende tilbage, når næste sæson starter. På landsholdet kommer der dog til at gå endnu længere tid.

Der er stor utilfredshed i Barca med det spanske fodboldforbund og landstræner Luis de la Fuente i selve beslutningen om, at Gavi startede inde mod Georgien efter en lang periode med rigtig meget spilletid og fysisk pres. Nu går der dog længe, før han vender retur i landsholdsregi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen AS har det spanske fodboldforbund og landstræner Luis de la Fuente nemlig taget beslutningen om, at Gavi først skal vende tilbage til landsholdet om 16 måneder til marts 2024. Selvom Gavi vil være tilbage til sommer, vil man altså ikke udtage ham i efterårets landskampe i 2024.

I efteråret 2024 starter Nations League samt et par venskabskampe, mens VM-kvalifikationen starter i marts 2025. Ved ikke at have Gavi med på landsholdet i efteråret 2024 vil man beskytte spanieren i hans første måneder tilbage på banen, når den lange pause er slut og han kan spille igen.

Samtidig kan den spanske beslutning meget vel også ses som et forsøg på at forbedre relationen lige nu mellem landsholdet og Barca. Dermed får Gavi også ro i den første tid efter sin skade til udelukkende at fokusere på Barca og det at komme tilbage i omdrejninger på grønsværen.

gavi32

 

.:FORSIDE:.