fbpx

Avis: Frenkie de Jong nægter at forlade Barca

Peter Vyff - 30.06.22

// Frenkie de Jong

Ifølge de seneste meldinger er Manchester United blevet enige med Barca om købet af Frenkie de Jong. Hollænderen ønsker dog imidlertidigt ikke at forlade Camp Nou, og han skulle eftersigende modsætte sig et skifte.

Manchester United-målet Frenkie de Jong er angiveligt fast besluttet på at blive hos Barca, på trods af at klubberne skulle være nået til enighed om en sommertransfer. Partnerne har efterhånden forhandlet i flere uger, og i går kunne Sky Sports meddele at man var blevet enige om en pris på 65 millioner euro plus variabler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Handlen ser dog ikke ud til at blive til noget, da hollænderen ifølge avisen Sport ikke har et ønske om at skifte til Manchester United, eller nogen anden klub for den sags skyld. Frenkie de Jong er angiveligt ganske frustreret over den situation som han er blevet sat i, og landsholdsspilleren skulle eftersigende også begynde at tvivle på hans agents motiver.

De Jong skulle også have fortalt klubberne om hans intentioner, på trods af at situationen skulle være ganske anspændt. Barca har ifølge flere medier ikke råd til hollænderens store løn, samtidig med at hans afgang vil betyde en øget fleksibilitet i transferbudgettet til at hente forstærkninger til førsteholdet.

Manchester United er også ret frustrerede over hollænderens udmeldinger, da midtbanedynamoen er cheftræneren Erik ten Hags store transferønske. Problemet er dog at traditionsklubben ikke er at finde i næste års Champions League, hvilket er en kæmpe motivationsfaktor for alle fodboldstjerner.

Landsholdsspilleren udtalte sig også fornyligt omkring situationen, hvor han understregede at et skifte ikke er på tegnebrættet foreløbigt. 'Jeg vil ikke gå ind i sagen om United. Jeg forstår at der er kontakt mellem klubberne, og jeg har nydt mit tidligere samarbejde med Ten Hag i Ajax. Men jeg foretrækker at blive hos Barca. Det har altid været min drømmeklub, og det er den stadig. Så længe jeg intet officielt har hørt fra klubbens ledelse, så går jeg ud fra at der intet foregår' lød det fra ham.

Det ser derfor ud til at De Jong også er at finde på Camp Nou efter sommerferien, medmindre det lykkes at få ham overtalt til et skifte, hvilket mange Barca-fans dog ikke håber på sker.

 

.:FORSIDE:.