fbpx

Avis: Første møde med Gavis agent er afholdt

Anders Lang Jensen - 25.11.21

// Gavi

instabar


Den bare 17-årige Gavi er en vigtig mand i Barca, og udviklingen er sket med kometfart. Kontrakten udløber i 2023, og efter den seneste tids gode præstationer har Barca intensiveret forhandlingerne om en forlængelse.

Med en frikøbsklausul på blot 50 millioner euro og Gavis imponerende udvikling i dette efterår, er en række konkurrerende klubber kommet på banen. Engelske Chelsea har meldt deres klokkeklare ønske til Gavi-lejren om at betale klausulen. Gavi vil dog kun forlænge sin aftale i Barca.Netop en forlængelse rykker for tiden tættere og tættere på. Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca-ledelsen holdt møde med Gavis agent Iván de la Peña i går. Her intensiverede Barca deres konkrete planer for en forlængelse, og den kontrakt man tilbyder Gavi.

Fra at have snakket mere løst de sidste måneder er dialogen blevet langt mere konkret specielt efter den seneste landskampspause, hvor Gavi storspillede for Spanien i sejren over Sverige, der sikrede spanierne VM-billetten til næste år i Qatar.

.:FORSIDE:.