fbpx
Annonce

Avis: Flick har ikke opgivet trænerjobbet i Barca

FCBARCELONA.DK - 19.04.24

 


Hansi Flick blev hurtigt nævnt som et varmt emne som Xavis afløser, men siden har der været meget stille omkring tyskerens kandidatur. Nu medles det, at han holder sig klar og ser om Barca satser på Xavi eller Rafa Márquez.

Selvom Flicks muligheder for at få trænerjobbet i Barca, så ud til at være tæt på forsvundet, fortæller avisen Mundo Deportivo nu, at den tyske toptræner endnu ikke helt kan udelukkes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Flick ikke offentligt har bekræftet det, skulle trænertjansen i FC Barcelona være hans absolutte drømmejob og derfor holder han sig klar i kulisseen. Efter Barcas exit af Champions League, er mulighederne for at Xavi fortsætter som træner blevet mindre, og de bliver nok endnu mindre, hvis holdet ikke vinder El Clásico i Madrid på søndag, for så vil holdet reelt også være ude af mesterskabskampen.

Dermed skal Barca med stor sandsynlighed finde en ny træner, hvor andetholdets Rafa Márquez ligner favoritten, men Flick vælger altså at være afventende i håbet om, at klubbens ledelse ombestemmer sig.

flick5F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.