fbpx
Annonce

Avis: Engelske Leeds spørger til Óscar Minguenza

Anders Lang Jensen - 27.03.22

// Mingueza

Forud for sommerens transfervindue er brasilianske Rapinha fra engelske Leeds United blevet sat i forbindelse med Barca. Selvsamme Leeds er angiveligt lune på Óscar Mingueza, og det kan åbne for en byttehandel mellem klubberne.

Óscar Mingueza er røget langt ned i køen om spilletid i den catalanske bagkæde, hvor stærke midtstoppere og tilgangen af Dani Alves har gjort det svært. Det åbner for en afsked fra Camp Nou, og et engelske skifte kan komme på tale.

Ifølge avisen Sport har Premier League-klubben Leeds United henvendt sig til Barcas ledelse for at spørge til Óscar Mingueza. Englænderne ser Mingueza som en ideel forstærkning til forsvaret, og det kan åbne op for, at Barca kan bringe Rapinha til Camp Nou.

Barca har i en periode været i dialog om en mulig aftale med brasilianske Rapinha, men Leeds har i første omgang afvist Barcas tilnærmelser og bud på 35 millioner euro på kantspilleren. Med Leeds’ interesse i Mingueza kan en aftale med Rapinha rykke et skridt nærmere som potentiel forstærkning forud for den kommende sæson.

.:FORSIDE:.