fbpx
Annonce

Avis: Dembélé venter på nyt forbedret tilbud fra Barca

Anders Lang Jensen - 06.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Fodbolddirektør i Barca, Mateu Alemany, har gjort det klart, at bolden ligger hos Ousmane Dembélé, men står det til franskmandens agenter, er det Barca som skal komme med et nyt tilbud. Alt kan derfor stadig ske.

Trods Barcas konstante udmeldinger rettet mod franskmandens lejr om, at klubben skal have et svar, har Dembélés agenter fortsat planer om at trække tiden ud. Ønsket er fra agenternes side, at Barca kommer med et nyt kontrakttilbud, der er endnu bedre økonomisk end hidtil. Det melder avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélés agenter mener, at bolden nu ligger hos Barca efter parternes seneste møde. Franskmandens bagland er ikke tilfredse med købet af Ferran Torres, som de ser som et dårligt signal til Dembélé. Agenterne vil have et nyt tilbud, der viser, at ledelsen fortsat vil gøre meget for at have franskmanden i klubben.

Ousmane Dembélé kan frit forhandle med andre interesserede klubber, og det gør hans agenter også uden tvivl. De forsinker dog fortsat processen, og det er på et tidspunkt i vinduet nu, hvor Barca har alt andet end tid og skal bruge et svar på Dembélé.

.:FORSIDE:.