fbpx
Annonce

Avis: City vil hente De Jong efter CL-fiasko

Simon Arun Vrábel - 12.05.22

// Frenkie de Jong

Pep Guardiola slikker stadig sårene efter englændernes smertefulde nederlag til Real Madrid i Champions League og i forberedelserne til den nye sæson bliver Barcas Frenkie De Jong nævnt som ét af flere kæmpe indkøb i jagten på Champions League-trofæet.

Den catalanske Manchester City-træner Pep Guardiola led et smertefuldt nederlag i dette års Champions League semifinale til Barcas ærkerivaler Real Madrid og det får nu konsekvenser i sommerens transfervindue. Hvis man skal tro den catalanske avis Sport betyder det, at City vil lave flere kæmpe indkøb og her bliver Barcas Frenkie de Jong nævnt som ét af flere store navne.

Rygterne om De Jong vil ikke stoppe for tiden og hvor den unge hollænder senest blev sat i forbindelse med ”de røde djævle” fra Manchester United er er det nu deres blå bysbørn som nævnes. Guardiola har i flere år kæmpet for at vinde pokalen med de store øre og trods kvalitet og penge i City er det endnu ikke lykkedes. Endnu mere frustrerende er det, at deres største rivaler, Liverpool, formåede at kvalificere sig fra den anden semifinale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der er derfor lagt i ovnen til nogle mega-transfers fra Citys side og dette inkluderer norske Erling Haaland, som angiveligt er mere varm på et skifte til City end de andre bejlere. Den catalanske avis Sport bringer nyheden om, at Guardiola forbereder at hente både Paul Progba og Frenkie de Jong til City i det kommende transfervindue og disse to skal sammen med Haaland give konkurrenterne baghjul både i Premier League og Champions League.

Barcas unge hollænder har endnu ikke selv kommenteret på de efterhånden mange rygter, som sender ham væk fra Camp Nou, men hvis listen af bejlere forsætter med at vokse i pressen vil han nok snart føle sig presset til at udtale sig. Xavi er angiveligt glad for hollænderen og ønsker ikke at sælge ham, men den sportslige ledelse øjner angiveligt muligheden for et stort salg, som vil kunne hjælpe med at finansiere Xavis lange liste af spillere, som han ønsker til at forstærke truppen.

Der er ingen tvivl om, at indtil klubben eller spilleren selv dementere de nuværende rygter så vil de forsætte på ufortrøden vis.

.:FORSIDE:.