fbpx
Annonce

Avis: Cancelo er klar til at kæmpe for Barca-skifte

Peter Vyff - 30.05.23

// Joao Cancelo

Xavi har eftersigende gjort det klart for ledelsen, at holdet skal forstærkes med en højre back. Barca er før blevet sat i forbindelse med João Cancelo, som angiveligt også har et stort ønske om at komme til klubben.

Jules Koundé har tilsyneladende intet ønske om at spille højre back efter sommerferien, og det har nu efterladt ledelsen med en masse ekstra arbejde. Catalanerne havde oprindeligt ingen plan om at hente en ny højre back, da der istedet har været fokus på at finde en backup til Robert Lewandowski og en erstatning for Sergio Busquets.

Artiklen fortsætter under annoncen


João Cancelo har tidligere spillet i Spanien, da han for snart seks år siden tørnede ud for Valencia. Portugiseren er på nuværende tidspunkt udlejet til Bayern München, som har fået en købsoption på 70 mio. euro. Tyskerne har dog angiveligt ikke tænkt sig at gøre brug af aftalen, og derfor forventes Cancelo tilbage hos Manchester City til næste sæson.

Landsholdsbacken har dog tilsyneladende ikke udsigt til spilletid hos City, hvilket skyldes et større skænderi med Josep Guardiola, inden skiftet til Bayern München. Portugiseren er derfor klar til at finde sig en ny arbejdsgiver, og ifølge avisen Sport skulle han være klar til at kæmpe for et skifte til Camp Nou.

Den 29-årige Cancelo forventes koste imellem 40-50 mio. euro, hvilket er et særdeles højt beløb for Barca, som fortsat har økonomiske problemer. Catalanerne håber derfor på at forsvarsspilleren indledningsvis kan hentes på en låneaftale, inden hans skifte gøres permament efter næste sæson.

Manchester City har dog ifølge Sport intet ønske om at sende Cancelo på udlån, og derfor skal han sandsynligvis selv på banen, hvis det skal lykkes at få gennemført et skifte til Barca. Ledelsen kan derfor ikke tillade sig at være fortrøstningsfulde omkring handlen, og især ikke med tanke på at Real Madrid eftersigende også skulle lure i kulissen.



.:FORSIDE:.