fbpx

Avis: Busquets nærmer sig skifte til Saudi-Arabien

Peter Vyff - 26.05.23

// Sergio Busquets

Det er efterhånden to uger siden at Sergio Busquets meddelte sin afsked på Camp Nou. Catalaneren meldes nu tæt på et skifte til Saudi-Arabien, hvor han eftersigende er i dybe forhandlinger med Al-Nassr og Al-Hilal.

Sergio Busquets nærmer sig snart slutningen på en fantastisk Barca-karriere, hvor det er blevet til imponerende 15 sæsoner. Catalaneren har kun to kampe tilbage, inden han skal til at finde sig en ny fodbolddestination, hvilket han endnu ikke har taget stilling til.

Kaptajnen meldes dog ifølge avisen Sport i tætte forhandlinger med både Al-Hilal og Al-Nassr fra Saudi-Arabien. Den 34-årige Busquets er ofte blevet nævnt i forbindelse med et skifte til Mellemøsten, hvor de to klubber angiveligt skulle stå klar med nogle astronomisk store kontrakter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Al-Nassr tiltrak sig en del opmærksomhed, da de hentede Cristiano Ronaldo til klubben, hvilket dog kun har ført dem til en øjeblikket andenplads i ligaen efter førende Al-Ittihad. De to storhold kan dog snart blive overhalet af Al-Hilal, som efter alt at dømme, satser på at blive det næste store kraftcenter i Mellemøsten.

Saudi-Araberne skulle eftersigende have tilbudt Lionel Messi en kontrakt til en værdi på 500 mio. euro, og Al-Hilal betragtes derfor som den største konkurrent til Barca i kampen om argentineren. Busquets kan derfor ende med at blive genforenet med sin tidligere holdkammerat, hvis alt skulle falde på plads med Al-Hilal.

Catalaneren skal dog først og fremmest have overstået den sidste kamp på Spotify Camp Nou, når Barca tager imod RCD Mallorca på søndag. Og i mellemtiden har Xavi travlt med at tage stilling til, hvem der skal overtage Busquets' plads på den centrale midtbane til næste sæson..:FORSIDE:.