fbpx

Avis: Benfica pønser på aftale med Samuel Umtiti

Anders Lang Jensen - 16.12.21

// Samuel Umtiti


Barca ønsker at sænke udgifterne og trimme truppen til januar, hvorfor navnet Samuel Umtiti kommer ind i billedet. Franskmanden har ikke en stor rolle, og nu melder portugisiske Benfica sig på banen i jagten på Umtiti.

Meldingen har hele tiden været den samme fra Samuel Umtiti. Forsvarsspilleren vil forblive i Barca, og kun et særdeles sportsligt og økonomisk lukrativt tilbud vil kunne friste franskmanden. De hænger selvsagt ikke på træerne for en spiller med Umtitis skadesmæssige historik.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Benfica dog på banen forud for vinterens transfervindue. Portugiserne har fået en slem korsbåndsskade til deres forsvarsspiller Lucas Verissimo. Samuel Umtiti er et tema hos Barcas Champions League-bødler, og Barca vil være interesseret i en aftale.

Samuel Umtiti har kontrakt frem til 2023 og forventes at holde fast i sin holdning om at blive i Barca. Lønpakken er blandt de højeste i hele truppen, og et tilbud fra Benfica ligner ikke et drømmeskifte for franskmanden. Barca vil dog med al sandsynlig hellere end gerne have franskmanden videre i teksten.

.:FORSIDE:.