fbpx

Avis: Bayern vil udnytte Gavis situation i Barca

Markus Johannessen - 28.03.23

// Gavi

Gavis situation i Barca er blevet noget kompliceret, efter at La Liga forleden ændrede hans status tilbage til andenholdsspiller. Det vil Bayern München angiveligt udnytte og tilbyde det unge talent en kontrakt til sommer.

Det er ingen hemmelighed, at den succesfulde tyske Bundesligaklub har et godt øje til Gavi. Bayern München har allerede én gang forsøgt at få kløerne i midtbanespillerens underskrift, før han forlængede med catalanerne. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har Bayern München ikke opgivet håbet om at få den 18-årige Barca-profil til Tyskland, hvilket bakkes op af det tyske sportsmedie Sky Deutschland. De melder at Bayerns ledelse vil forsøge at overtale Gavi med en favorabel kontrakt ovenpå de komplikationer, som han og Barca står overfor. 

Bundesligaklubbens nye cheftræner, Thomas Tuchel, har efter sigende også et stærkt ønske om at få Gavi til klubben, men spørgsmålet er, om det er realistisk at få dette ønske opfyldt.

Ifølge avisen Sport, har Gavi nemlig ingen ambitioner om at forlade Camp Nou, uanset om han får viftet en højere lønningsaftale foran sig. Barcas ledelse arbejder på højtryk for at løse udfordringerne og ambitionen er, at få Gavi korrekt indskrevet igen til sommer på førsteholdet..:FORSIDE:.