fbpx
Annonce

Avis: Bayern München lurer forsat på Gavi

Simon Arun Vrábel - 09.09.22

// Gavi

Selvom Gavi forsætter sin fantastiske udvikling og at tyder på at en kontraktforlængelse står for døren, men det er et faktum at der endnu intet er sket. Alt imens venter Bayern München i baggrunden.

Der er ingen tvivl om at Gavi hører til fremtiden og den blot 18-årige stjerne har i øjeblikket en stødt stigende formkurve. Med både evnerne og fremtiden foran sig har man endnu ikke fornyet stortalentets kontrakt og derfor lurer tyske Bayern München forsat i kulissen på situationens udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom at Gavi har spillet de sidste fire kampe for førsteholdet, så har han forsat status som Barca Atletic-spiller, men planen har hele tiden været at indskrive ham på førsteholdet og forlænge hans kontrakt som i øjeblikket står til at udløbe næste sommer. De catalanske medier har spekuleret i, at kontraktforlængelsen har trukket ud fordi man ville vente til at Gavi fyldte 18 år, men selv her godt en måned efter hans fødselsdag er der intet sket.

Ifølge det tyske medie Bild, er tyske Bayern München forsat meget interesseret i at hente Gavi til Allianz Arena og tyskerne følger derfor situationen tæt. Til trods for, at alle meldinger omkring det unge talent peger imod en kontraktforlængelse, så er der intet nyt sket og ændre situationen sig ikke når transfervinduet åbner til januar, forbereder tyskerne angiveligt et kæmpe bud.

Den sportslige ledelse har brugt det meste af sommeren på at forhandle kontrakter med nye spillere og lønnedgang med eksisterende spillere, men der er ingen tvivl om, at forlængelsen af Gavi står som ét af de vigtigste punkter i løbet af efteråret.

.:FORSIDE:.