fbpx
Annonce

Avis: Barca tager på tour til Australien og USA

FCBARCELONA.DK - 12.03.22

ps5 art


Barca er godt i gang med planlægningen af sommerens træningskampe og det involverer med stor sandsynlig en tur til USA. Noget overraskende skulle der også være opvisningskampe på programmet i Australien allerede til maj.

Det er avisen Sport der kan berette om Barcas planer når sæsonen er slut. Turen til USA har man talt om et stykke tid, uden at noget er blevet bekræftet, men den skulle blandt andet omfatte en Clásico mod Real Madrid i Las Vegas.

Artiklen fortsætter under annoncen


Turen til USA vil være en klassisk træningstur til juli, hvor holdet træner og møder andre europæiske hold i træningskampe. Udover Real Madrid skulle Juventus og Milan være på tegnebrættet som modstandere.

Derimod er det helt nyt at Barca overvejer en tur til Australien. Her er der ikke tale om træningskampe, men opvisningkampe, for at hente penge til den slunkne klubkasse. Turen skal finde sted i slutningen af maj når ligaen er færdigspillet og inden at Nations League skydes i gang i starten af juni.

Barca har ikke bekræftet noget officielt endnu, men i et interview med Barca TV søndag aften omtalte præsident Joan Laporta en træningstur til sommer, uden at han kom med detaljer.

.:FORSIDE:.