fbpx

Avis: Barca sender Mika Mármol til Girona

Anders Lang Jensen - 17.08.22

Barcas unge forsvarsspiller Mika Mármol er en del af klubbens andethold Barca Atlètic og har spillet i klubben siden U18. 21-årige Mármol ventes dog at blive sommerens 12. afgang ved et kommende skifte til Girona.

Mika Mármol har været spået en fremtid på Camp Nou i de senere år, men denne sommer bliver endestationen som Barca-spiller. Forsvarstalentet fik sin første og eneste optræden for førsteholdet i ligaen tilbage i maj måned mod Getafe på udebane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Mika Mármol nu tæt på at forlade Barca for at rykke til La Liga-klubben Girona fra det nordlige Catalonien. Mármol kommer til at forlade klubben på en fri transfer, men Barca vil til gengæld sikre sig 50 procent i videresalgsklausul ved et eventuelt fremtidigt salg fra Girona.

Mika Mármol står dermed til at blive den 12. spiller til at skifte væk fra Barca denne sommer. Philippe Coutinho, Francisco Trincao, Riqui Puig, Oscar Mingueza, Neto, Rey Manaj, Moussa Wague, Dani Alves, Nico Gonzalez, Clement Lenglet og Alex Collado har alle gjort det samme.

marmol3

.:FORSIDE:.