fbpx
Annonce

Avis: Barca overvejer at bytte Gavi for Lewandowski

Simon Arun Vrábel - 27.05.22

// Gavi // Robert Lewandowski

Barca har desperat brug for en stjerneangriber i sommerens transfervindue og med de seneste meldinger om komplikationer i forlængelsen af Gavis kontrakt overvejer man nu for alvor at bringe ham i spil som bytte for Lewandowski.

Sommerens transfervindue står for døren og Barca står i en særdeles svær situation, for på den ene side vil man gerne genopbygge truppen, men samtidig er man fastlåst af, at man bliver nødt til at sælge spillere før nye kan indskrives. Det betyder, at der er meget kort tid for den sportslige ledelse til at få styr på situationen, og man ønsker derfor ingen langtrukne forhandlinger. Den konsekvens kommer Gavi muligvis til at mærke.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På den ene side af ligningen står Bayern Münchens Lewandowskim, som Barca igennem lang tid har haft et godt øje til. Situationen omkring polakken er dog kompliceret, for transfersummen meldes at være omkring 50 millioner euro. Derudover har tyskerne ikke nogen oplagt afløser, hvorfor de ikke just er ivrige efter at sælge deres målmaskine, som statistisk set er garant for 40 mål per sæson. Barca har på nuværende tidspunkt hverken pengene til at betale transfersummen eller indskrive polakken i truppen hvorfor der må tænkes i alternative løsninger.

På den anden side af ligningen står unge Gavi, som med sine blot 17 år har en stor fremtid foran sig og derfor anså alle det som en formalitet at forlænge det unge talents kontrakt. Størrelsen på hans frikøbsklausul har sågar været nævnt i medierne, men alligevel er intet blevet meldt officielt ud. Tidligere på ugen kom Laporta så med et angreb imod Gavis agent om, at de endnu ikke har svaret på det tilbud, som klubben angiveligt har givet for flere uger siden. Det er et tydeligt tegn på, at Barca ingen intentioner har om at trække forhandlingerne i langdrag, men forventer en løsning hurtigst muligt.

Som konsekvens af situationen melder avisen Mundo Deportivo derfor at den sportslige ledelse overvejer at tilbyde Gavi til tyskerne i bytte for Lewandowski. Historien melder ikke yderligere om, hvor vidt der er tale om et direkte bytte eller om der skal indgå en transfersum fra nogle af parterne. Det er heller ikke første gang, at der i medierne skrives om et bytte imellem Gavi og Lewandowski men der er ingen tvivl om, at Barca forventer, at Gavi enten forlænger kontrakten hurtigst muligt ellers må han indstille sig på at blive brugt i forhandlinger om indkøb af andre spillere.

.:FORSIDE:.