fbpx
Annonce

Avis: Barca og Sevilla vil sende Luuk de Jong til Cádiz

FCBARCELONA.DK - 25.12.21

// Luuk de Jong

Xavi kan ikke bruge Luuk de Jong og derfor arbejdes der på, at skille sig af med ham i januar måneds transfervindue. Nu er der forlydender om, at Sevilla, Barca og Cádiz har indgået en aftale om angriberen.

Det var Ronald Koeman der på sidste dag i august måneds transfervindue bad Barca om at leje Luuk de Jong i Sevilla. Det er ikke meget man har set hollænderen i aktion for blau-grana og Xavi er tydeligvis ikke begejstret for den stationære angriber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor vil Barca gerne af med Luuk de Jong allerede her til januar, selvom lejeaftalen med Sevilla løber resten af sæsonen. Nu er der muligvis en løsning under opsejling.

Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca, Sevilla og Cádiz nemlig indgået en aftale om, at Cádiz overtager Luuk de Jong fra årsskiftet. Dermed sparer Barca hollænderens løn og det er med til at skabe lidt luft i lønbudgettet til nye spillere.

Det er dog endnu uvist hvad Luuk de Jong siger til at tørne ud for Cádiz i stedet for Barca, men det svært at se hvorfor han skulle modsætte sig, med udsigten til meget lidt spilletid i Barca.

.:FORSIDE:.