fbpx
Annonce

Avis: Barca og Milan forhandler om salg af Dest

Anders Lang Jensen - 24.01.23

© Getty Images
// Sergiño Dest

22-årige Sergiño Dest er i denne sæson udlejet til italienske AC Milan, men højrebacken har ikke alvor slået igennem på San Siro. Alligevel har Milan angiveligt indledt dialog med Barca-ledelsen om en permanent transfer.

Barca arbejder på at forstærke højreback-positionen til sommer, og det vil være et vigtigt skridt rent økonomisk, at realisere et salg af amerikanske Sergiño Dest til sommer. Højrebacken har ikke en fremtid på Camp Nou, og nu meldes der om nyt i forbindelse med den hollandsk fødte amerikaners fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS har AC Milan nemlig indledt dialog med Barca om at købe Sergiño Dest permanent i sommerens transfervindue. Italienerne har en købsoption på 20 millioner euro med i lejeaftalen, men parterne er i forhandlinger om en lavere transfersum, melder avisen.

Barca har tidligere stået fast på en salgspris på 20 millioner euro, men klubben har angiveligt indset, at et salg under det beløb også er en fin løsning for Barca. På den måde kan man tjene en transfersum på Sergiño Dest og samtidig arbejde på nyt blod til positionen, som er en stor prioritet for Xavi og den sportslige ledelse til sommer.

dest19

.:FORSIDE:.