fbpx

Avis: Barca kan ophæve Piqués kontrakt før tid

Anders Lang Jensen - 23.09.22

// Gerard Piqué

Xavi og Barca-ledelsen er i fuld gang med et større generationsskifte, hvor tiden som Barca-spiller nok lakker mod enden for en håndfuld spillere. Piqué er blandt disse og klubben kan angiveligt afbryde samarbejdet til sommer.

Gerard Piqué frister lige nu en tilværelse som femtevalg i Xavis defensiv, hvor Andreas Christensen, Ronald Araújo, Eric García og Jules Koundé står foran i køen. Piqués kontrakt på Camp Nou udløber først i 2024, men reelt har Barca mulighed for at ophæve den allerede til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo kan klubben nemlig frit ophæve med Gerard Piqué allerede til sommer, såfremt han ikke spiller i et bestemt antal kampe i løbet af denne sæson. Avisen melder, at hvis Piqué ikke spiller mindst 35 procent af kampene, udløber kontrakten automatisk i 2023 i stedet.

Allerede nu tyder det på, at det bliver svært for Gerard Piqué at nå i nærheden af de 35 procent, da han lige nu stort set ikke bliver brugt af cheftræner Xavi. Det er derfor ikke usandsynligt, at Piqué forlader klubben ved kontraktudløb til sommer grundet den specielle klausul i aftalen med Barca.

pique14

.:FORSIDE:.