fbpx
Annonce

Avis: Barca holder møde med Dembélé om to uger

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.09.21

// Ousmane Dembélé


I sidste uge blev Barca meldt tæt på en forlængelse af kontrakten med Ousmane Dembélé. Nu forlyder det ifølge de to store catalanske aviser, at der er planlagt et møde i midten af september for at drøfte en ny kontrakt.

Ifølge de to store catalanske aviser, Sport og Mundo Deportivo, har Barca planlagt et møde med Dembélés bagland i midten af september. Her er planen et lægge fundamentet for en forlængelse af kontrakten til den 24-årige kantspiller.

Den nuværende aftale med Ousmane Dembélé udløber næste sommer, så catalanerne er begyndt at have en smule travlt med at få forlænget med Dembélé, da han kan skrive en forhåndskontrakt kvit og frit om fire måneder med en anden klub.

Ifølge de seneste meldinger er Dembélé indstillet på at forlænge kontrakten med Barca. Det meldes dog samtidig, at Barca planlægger at tilbyde Dembélé en lavere løn end den han har i sin nuværende kontrakt. Det er Dembélé angiveligt åben overfor.

Dembélé sidder i øjeblikket ude med en skade. Han forventes at være klar igen i slutningen af oktober eller starten af november. I den tid er der god tid til at forhandle en ny kontrakt på plads.

.:FORSIDE:.