fbpx
Annonce

Avis: Barca har meddelt Betis at de køber Emerson fri

FCBARCELONA.DK - 28.05.21

© Getty Images
// Emerson

Alt tyder efterhånden på, at brasilianske Emerson trækker i Barca-trøjen fra næste sæson. Barca har angiveligt meddelt Betis, at de køber den samejede spiller fri fra andalusierne for selv at bruge ham.

Barca og Betis har i to år ejet Emerson sammen, men denne sommer kan Barca købe ham fri for 9 mio. eur. I følge avisen El Mundo Deportivo, har Barca allerede meddelt Betis, at pengene er på vej, så at Emerson nu ejes 100% af Barca.

Planen med Emerson er, at lade ham deltage i sæsonforberedelserne i juli og august, hvor han får mulighed for at vise sig frem i nogle træningskampe. Leverer han på et godt niveau, kan det sagtens være han bliver i klubben, mens ellers kan et salg eller en lejeaftale komme på tale.

Givet er det at Barca står i en god situation, for vælger de at sælge Emerson, vil de kunne få langt mere end 9 mio. euro for brasilianeren, efter hans gode sæson med Betis. Emersons fulde navn er i øvrigt Emerson Aparecido Leite de Souza Junior.

Lige nu opholder Emerson sig med det brasilianske landshold, der i næste uge spiller to VM-kvalifikationskampe og dernæst deltager i Copa América.

.:FORSIDE:.