fbpx

Barca har ikke travlt med at forlænge med Dembélé

Simon Arun Vrábel - 24.03.23

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har kontraktudløb med Barca allerede i 2024 og selvom den fransk angriber har en frikøbsklausul, som falder til 50 millioner euro til sommer, så har den sportslige ledelse ikke travlt med at forlænge med franskmanden.

Det er nok de færreste Barca-fans, som orker at læse mere om Ousmane Dembélés kontraktsituation, men faktum er, at franskmandens kontrakt udløber den 30. juni 2024. Denne gang har den sportslige ledelse dog ikke travlt med at få den hurtige angriber til at underskrive en forlængelse.

Der blev skrevet side op og side ned om Dembélé kontraktsituation sidste gang den var ved at udløbe, men selvom den franske landsholdsangriber ved årskiftet er fri til at forhandle med andre klubber, så tager den sportslige ledelse det anderledes roligt denne gang. Man kunne endda tro, at angriberens meget lave frikøbsklausul, som falder til 50 millioner euro fra juni måned, kunne skabe bekymring i klubben, men det fortæller avisen Sport ikke er tilfældet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen er, at man er overbevist om, at Dembélé ikke har øjnene på andre klubber end Barca. Faktum er nemlig, at da Dembélé i sidste sommer havde samtaler med flere andre klubber, var der ingen af dem, som viste den tiltro til angriberen, som Xavi gjorde. Samtidig har netop Xavi da også givet franskmanden offentlig opbakning og masser af spilletid på banen.

Vigtigst af alt så har holdet – blandt andet som konsekvens af Dembélés gode præstationer – oplevet stor succes i denne sæson på trods af, at det europæiske eventyr udeblev. Dembélé har på det personlige plan oplevet succes og udover at holdet allerede har vundet den spanske Supercup, så er både La Liga og Copa del Rey inden for rækkevidde. Den sportslige ledelse har derfor i højere grad fokus på at forlænge kontrakterne med de mest presserende spillere som Balde og Busquets.

I denne sæson har Dembélé på grund af skader kun spillet 28 kampe. Til gengæld har han bidraget med hele otte mål og syv assist, hvilket giver ham tredjepladsen på den interne topscorerliste.

.:FORSIDE:.