fbpx

Avis: Barca håber at sælge Lenglet i denne uge

Peter Vyff - 14.06.23

// Clement Lenglet

Barca skulle nærme sig sommerens første salg og det bliver eftersigende Clément Lenglet. Ledelsen forventes ikke overraskende at sende franskmanden til Tottenham, hvor han har været på udlån i hele denne sæson.

Om få uger åbner sommerens transfervindue og der forventes massiv aktivitet på Camp Nou. Catalanerne er nødsaget til at sælge en række førsteholdsspillere for at få råd til forstærkninger, og derfor er spillere som Ansu Fati, Ferran Torres og Franck Kessié angiveligt blevet sat til salg.

Ledelsen forventes også at tage afsked med Samuel Umtiti, Sergiño Dest og Clément Lenglet, der alle har været udlånt i den netop overståede sæson. Sidstnævnte skulle ifølge avisen Mundo Deportivo nærme sig et permanent skifte til Tottenham for en pris i omegnen af 10-15 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 27-årige franskmand har leveret en fin sæson hos Spurs, hvor han ofte har været en del af startopstillingen i midterforsvaret. Det har nu altså fået Tottenham til at sende et tilbud afsted på Lenglet, og ifølge rygterne håber Barca at færdiggøre skiftet i denne uge.

Og skulle skiftet ende med at blive en realitet, så er det gode nyheder på Camp Nou, hvor ledelsen altså kan se frem til at få genereret indtægt, samt at spare franskmandens høje løn på næste sæsons stramme budget. Det løsner samtidig også op for Barcas forhandlinger med potentielle forstærkninger i forhold til 40%-reglen.

Det betyder kort sagt, at hvis Lenglet ender med at blive solgt for 10 mio. euro, så kan ledelsen bruge 4 mio. euro på nyindkøb. Det er derfor altafgørende at få solgt endnu flere spillere, hvis holdet skal forstærkes til næste sæson, og franskmandens skifte er derfor et skridt i den rigtige retning.

.:FORSIDE:.