fbpx
Annonce

Avis: Barca forventer Dembélé-exit til sommer

Peter Vyff - 23.03.22

Ousmane Dembélé har været i forrygende form på det seneste, hvor han har fået en fast plads i startopstillingen. Barcas ledelse forventer dog stadig, at franskmanden forlader klubben til sommer, da kontraktforlængelsen længe har været i hårdknude.

Fløjspilleren har været i hopla på i de seneste kampe, især imod Real Madrid, hvor han var en konstant trussel. Franskmanden har længe været hårdt ramt af skader, og Barca-fans har måtte vente længe på at se ham udfolde sig.

Dembélé har dog indfriet en smule af den høje transferværdi i de sidste fem kampe, hvor han har fundet netmaskerne én gang, og lagt op til hele syv mål. Derfor håber tilhængerne nu på, at det lykkes at få underskrevet en kontraktforlængelse med franskmanden, hvis kontrakt udløber til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er dog særdeles tvivlsom, om franskmanden fortsætter på Camp Nou. I Barcas ledelse har man eftersigende en forståelse af, at Dembélé skifter til Paris Saint-Germain i det kommende transfervindue. Ifølge avisen Sport, så har franskmanden flere gange ytret sit ønske om at blive i klubben til sine holdkammerater, men når dagen er omme, så handler det kun om penge. Det skal forståes som en hentydning til hans agent, Moussa Sissoko, som øjensynligt er den store stopklods i kontraktforhandlingerne.

Joan Laporta og hans repræsentanter har af flere omgange tilbudt Dembélé en kontraktforlængelse, som bekendt ikke er blevet til noget, da hans agent forlanger en astronomisk løn og et sign-on fee på hele 20 millioner euro. Det har ledelsen nægtet at lade komme på tale, og derfor ser det ud til, at fløjspilleren skifter og PSG lader til at være den oplagte destination.

Hovedstadsklubben skal igang med at genopbygge holdet efter en skuffende sæson, hvor det ikke lykkedes at vinde Champions League. Der er forlydender om, at Kylian Mbappe og Neymar kan forlade klubben, og det virker derfor oplagt at hente Dembélé ind som en øjeblikkelig erstatning på Parc de Princes.

// Ousmane Dembélé
.:FORSIDE:.