fbpx
Annonce

Avis: Barca forbereder bud på Genoas Dragusin

Peter Vyff - 02.01.24

// Radu Dragusin

Barca er tidligere blevet meldt interesseret i Radu Dragusin, som har gang i en stor sæson i Serie A. Hvis rygterne taler sandt skulle ledelsen nu være i gang med, at forberede et bud i omegnen af 30 mio. euro for rumæneren.

Selvom Xavi har adskillige stjernespillere til rådighed i midterforsvaret, forventes Barca alligevel at foretage en større rokering til sommer. Catalanerne skulle eftersigende have åbnet op for at sælge enten Jules Koundé eller Andreas Christensen for, at skabe plads i økonomien til en dyr midtbaneforstærkning.

Barca skulle tilmed også overveje at hente Chadi Riad tilbage fra hans ophold hos Real Betis, da han sammenlangt kun kommer til at koste klubben tre mio. euro. Ledelsen ønsker dog eftersigende, at forstærke midterforsvaret yderligere, især ovenpå et hårdt efterår, hvor defensiven har set svækket ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanernes forsvar har allerede lukket flere mål ind i ligaen i forhold til hele sidste sæson, hvilket har fået ledelsen til at holde øje med Radu Dragusin som en mulig forstærkning. Rumæneren er tilknyttet Genoa, hvor han har været én af de bedste forsvarsspillere i Serie A, og senest sikrede han holdet en uafgjort mod topholdet Inter, med en scoring i første halvleg.

Den 21-årige Dragusin er også blevet sammenlignet med Barcas Araújo, og han indeholder tydeligt et helt stort potentiale. Barca skulle derfor ifølge avisen Mundo Deportivo også være i gang med at forberede et bud på forsvarsspilleren, der angiveligt skulle lyde på 30 mio. euro.

Italienerne forventes dog i første omgang at afvise buddet, da Dragusin også har tiltrukket sig en del interesse fra pengestærke Premier League, hvor især Tottenham skulle være en varm destination. Alt tyder derfor på, at Barca kan ende i en budkrig, hvilket ikke er optimalt, den økonomiske situation taget i betragtning.



.:FORSIDE:.